Är naturen din lekplats? 🌿

Hos Nödlivet Halland AB, brinner vi för det storslagna utomhus och de äventyr som väntar bortom varje hörn. Vi vet att det finns många där ute som delar vår passion för naturen och som älskar att fånga dessa ögonblick genom fantastiskt bilder och filmer.

Nu letar vi efter DIG för att bli en del av vårt spännande samarbetsprogram!

Vi är på jakt efter kreativa själar som, precis som vi, älskar naturen och vill dela med sig av sina upplevelser. Som vår samarbetspartner får du tillgång till vårt sortiment av produkter – perfekta följeslagare för alla dina äventyr, stora som små.

Vad vi letar efter:

  • Du har en aktiv närvaro på sociala medier och en passion för att skapa engagerande, inspirerande innehåll.
  • Du delar våra värderingar om hållbarhet och äventyrslust.
  • Du är villig att dela dina äventyr och erfarenheter med våra produkter, och skapa inspirerande bilder och filmer som speglar vårt varumärkes anda.

Vad du får:

  • Tidig tillgång till våra nyaste produkter och klassiker ur sortimentet.
  • Möjlighet att synas på våra plattformar och bli en del av en växande gemenskap som delar din passion.
  • En chans att vara en del av våra framtida kampanjer och initiativ – dina idéer och feedback är guld värda för oss!

Om du är redo att ta ditt engagemang för naturen och nyskapande till nästa nivå, vill vi gärna höra från dig. Skicka oss en kort presentation om dig själv, länkar till dina sociala mediekanaler, och berätta varför du skulle vara den perfekta samarbetspartnern för Nödlivet Halland AB.

🌟 Gör dig redo att utforska och inspirera med oss! 🌟

Skicka din ansökan till info@nodlivet.se och skriva "Samarbetspartner" som Ämne - vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar till vårt team av äventyrare!